Recruitmentbureau voor Logistiek & Supply Chain vacatures

We Supply heeft als niche logistieke & supply chain vacatures. Dit betekent dat wij een uitgebreid netwerk in deze branche hebben. Wij faciliteren als werving en selectie bureau met vaste functies als ook met interim opdrachten.

Wij adviseren in uw personeelsvraagstuk en faciliteren u met de werving & selectie.

Wat kunnen wij voor u betekenen met onze supply chain & logistiek professionals?  

We Supply begrijpt dat de juiste persoon een groot verschil kan maken voor de productiviteit en efficiëntie van uw afdeling en organisatie. Onze persoonlijke aanpak en bezoek aan uw bedrijf zorgen ervoor dat we effectief en efficiënt zijn vanaf het moment dat we ons wervingsproces starten. Wij selecteren en presenteren zorgvuldig de juiste kandidaten (op vaste ofwel interim basis), waarvan wij weten dat ze over de juiste vaardigheden beschikken, als persoon passen en in de cultuur passen. Zo bespaart u tijd, vindt u sneller het juiste talent voor uw organisatie en dragen we ook nog samen bij aan impact op het klimaat!

Wij begrijpen snel wat u als bedrijf zoekt

Doordat wij echt naar persoonlijkheid kijken in combinatie met uw organisatiecultuur, zorgen wij voor de juiste langdurige match.

Wat levert de samenwerking u op?

Verkorte wervingsprocedure
Direct de juiste kandidaat
Een waardevolle bijdrage aan het klimaat
Verlagen van uw werkdruk

Hoe werken wij?

Als recruitment specialist hebben wij een duidelijke, persoonlijke en professionele aanpak. Wij zorgen voor intensieve ondersteuning gedurende het gehele wervingstraject, dat wij in overleg inrichten naar uw wensen. Door goed te luisteren naar uw wensen, een bezoek aan uw bedrijf, de cultuur te proeven en te kijken wat daar het beste bij past in de markt, maken wij de beste match.

U draagt ook bij aan impact op het klimaat! Iedere nieuwe opdrachtgever die wij faciliteren met het leveren van een nieuwe Logistiek of Supply Chain professional, helpt mee met het vergroenen van de aarde. Zo nemen wij onze verantwoordelijkheid. Wij kiezen er namelijk bewust voor om ieder kwartaal een vast percentage van onze omzet te doneren aan Justdiggit (via The Social Handshake). Justdiggit makes dry land green again! 

Voordat wij kandidaten aan u presenteren, zorgen wij dat de kandidaat de volgende onderdelen heeft doorlopen:

Uitgebreide telefonische screening

Persoonlijk competentiegericht interview

Referentie onderzoek

Wat opdrachtgevers zeggen

Werving en Selectie voor logistieke & supply chain vacatures

We Supply is gespecialiseerd in het vinden van de juiste kandidaten voor diverse functies binnen de logistieke en supply chain sector. Of het nu gaat om logistiek management, supply chain management of transport en logistiek; wij hebben de expertise en ervaring om de juiste kandidaten te vinden voor jouw bedrijf.

Waarom een externe partij inschakelen voor logistics of supply chain recruitment?

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt waarom het een goed idee is om een externe partij in te schakelen voor logistiek en supply chain recruitment. Je kunt immers ook zelf een vacature online plaatsen en kijken wie erop reageert. Toch heeft het inschakelen van een recruitmentbureau veel voordelen ten opzichte van het simpelweg plaatsen van een vacature en kijken wie erop afkomt. Hieronder vindt je enkele voordelen van het werken met ons recruitmentbureau:

  • Toegang tot een groot netwerk van kandidaten: Ons werving en selectie bureau beschikt over een groot netwerk van potentiële kandidaten binnen de logistiek en supply chain, waardoor we vaak snel de juiste kandidaten kunnen vinden. 
  • Expertise en ervaring: Onze logistic en supply chain recruiters en headhunters hebben jarenlange ervaring binnen de logistieke en supply chain sector. Wij begrijpen de vereisten en uitdagingen van je bedrijf en hebben de expertise om de juiste kandidaten te vinden die passen binnen je bedrijf.
  • Efficiëntie en snelheid: Het vinden van de juiste kandidaat kan een tijdrovend proces zijn. Door ons werving en selectie bureau in te schakelen, kan iedereen binnen je bedrijf zich op zijn/haar dagelijkse werkzaamheden blijven richten terwijl wij de werving en selectie op het gebied van logistiek of supply chain op ons nemen. Wij werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat je de juiste kandidaten zo snel mogelijk kunt aannemen. 
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding: Ons werving en selectie bureau biedt persoonlijke aandacht en begeleiding gedurende het hele wervingsproces. Wij zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van het proces en helpen je bij het nemen van beslissingen en het afstemmen van de verwachtingen.


Wat onderscheidt We Supply van andere logistics en supply chain recruiters?

Wij zijn ons ervan bewust dat we niet de enige zijn die logistics en supply chain recruitment bieden binnen Nederland. Toch zijn we ervan overtuigd dat We Supply de beste keuze is voor jou, wanneer je specifiek op zoek bent naar een werving en selectie bureau binnen de logistiek en/of supply chain.

In tegenstelling tot andere, algemenere recruitmentbureaus, zijn we bij We Supply gespecialiseerd in alles wat met logistiek en supply chain werving en selectie te maken heeft. Door deze specialisatie kennen we de markt en sector op ons duimpje en kunnen we beter inspelen op de specifieke behoeften van onze klanten.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een recruitmentbureau voor logistiek, supply chain recruitment of werving en selectie voor transport en logistiek, wij zijn er om je te helpen. Door onze specialisatie in logistics en supply chain kunnen we je binnen no time voorzien van de allerbeste kandidaten voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen je er graag alles over!

Wij gaan voor een langdurige en succesvolle samenwerking!

Bent u op zoek naar een professional met een passie voor logistiek & supply chain of ben je zelf op zoek?

Bel direct 0614522431