Over ons

Suzanne Moen

WE SUPPLY

We Supply is opgezet door Suzanne Moen. Zij heeft ruime ervaring als recruitment specialist en heeft een passie voor het samenbrengen van mensen. Wij willen dat onze logistieke & supply chain professionals een stap kunnen zetten in hun ontwikkeling en groei én plezier vinden in hun baan bij een passende organisatie!

Omdat wij samen verantwoordelijk zijn voor de wereld van morgen, kiezen wij er bewust voor om ieder kwartaal een vast percentage van onze omzet te doneren aan Justdiggit (via The Social Handshake). Justdiggit makes dry land green again! U draagt dus ook bij aan het klimaat, als u met ons samenwerkt.

Onze niche is logistieke & supply chain vacatures. Dit betekent dat wij een uitgebreid netwerk in deze branche hebben. Een efficiënte supply chain heeft invloed op de toekomst van uw bedrijf, waarbij onze logistieke & supply chain professionals essentieel zijn voor de groei.
Onze persoonlijke aanpak en bezoek aan uw bedrijf zorgen ervoor dat we effectief en efficiënt zijn vanaf het moment dat we ons wervingsproces starten. Wij selecteren en presenteren zorgvuldig de juiste kandidaten, waarvan wij weten dat ze over de juiste vaardigheden beschikken en bij de cultuur passen. Zo bespaart u tijd, vindt u sneller het juiste talent voor uw organisatie en dragen we samen bij aan impact op het klimaat!

WE CARE

We zijn samen verantwoordelijk voor de wereld van morgen!

In 2030 moet Nederland 55% minder broeikasgassen uitstoten in vergelijking met 1990. Het streven is zelfs 60% vermindering.

Vanuit een gedeelde overtuiging dat er nog zó veel te doen is op klimaat vlak in zowel Nederland als in de wereld en we niet kunnen stilstaan, leveren wij graag een bijdrage. Dagelijks helpen we onze klanten bij het vinden van de juiste logistieke of supply chain professionals voor hun organisatie. Veel van onze klanten zijn al bezig met hun doelstelling emissievrij te rijden, om daarmee de uitstoot van CO2 te verlagen. In samenwerking met onze klanten trekken wij die lijn graag door voor het klimaat door vergroening van droge grond. Wij kiezen er bewust voor om ieder kwartaal een vast percentage van onze omzet te doneren aan Justdiggit (via The Social Handshake).
Justdiggit makes dry land green again!

Buiten het feit dat wij vergroening erg belangrijk vinden, werken wij vanuit een duurzaam kantoorpandOceans Haarlem met een plant-based restaurant. In het pand zijn zoveel mogelijk materialen hergebruikt en gerecycled. Bij iedere keuze is er nagedacht over het duurzame aspect. Van planten, stoelen, tafels tot het plafond. 

Justdiggit logo foto
Team die om tafel zit

WE SHARE

Social impact met Justdiggit

We zijn samen verantwoordelijk voor de wereld van morgen!

Veel van onze klanten zijn al bezig met hun klimaatdoelstelling emissievrij rijden, om daarmee de uitstoot van CO2 te verlagen. In samenwerking met onze klanten trekken wij die lijn graag door voor het klimaat door te vergroenen en om ieder kwartaal een vast percentage van onze omzet te doneren aan Justdiggit (via The Social Handshake). Makes dry land green again!

Gelijkheid is een kernbegrip binnen onze cultuur.

Omdat we één team zijn, en we allemaal een grote bijdrage leveren aan het resultaat, krijgt iedereen een vast percentage van iedere plaatsing. Zo delen wij in elkaars succes!

WE DARE

Bij We Supply ligt de ambitie om impact te maken.
Op onze medewerkers, onze klanten en op een betere wereld. Wij vertrouwen erop dat we allemaal een bijdrage kunnen leveren op onze eigen manier. 

We Dare to be different.
We Dare to grow together.
We Dare to share.

Handen die klein plantje vasthouden en groei uitbeeld

Door onze persoonlijke aanpak, kennis van de logistieke markt, social impact waar u onderdeel van bent, resultaatgerichtheid en uiteraard de passie voor het samenbrengen van mensen, hebben wij er het volste vertrouwen in dat wij uw recruitment partner zijn in de logistiek & supply chain.

Wat kunnen wij betekenen? 

Bent u op zoek naar een professional met een passie voor logistiek & supply chain of ben je zelf op zoek naar een logistieke of supply chain baan?