Werken bij We Supply

Wil jij mee bouwen aan ons team en bijdragen aan een betere (groenere) wereld? Groei met ons mee en wordt recruitment specialist!

Bij We Supply kijken we verder dan je ervaring. We kijken niet alleen naar je netwerk en recruitment ervaring, ook naar je persoonlijkheid, je interesse in samenwerken en duurzaamheid en vooral naar wie je bent als mens. Ben jij een sociale en energieke teamspeler en tevens een harde werker? Dan is de functie van recruitment specialist bij We Supply de nieuwe stap voor jou! We leren jou graag kennen.

Wil je meer weten over hoe het is om te werken bij We -Supply? Stuur een berichtje aan Suzanne of Louise en we vertellen het jou graag!

Wat kun je verwachten

Als je bij ons komt werken, kan je een gezellig team van ondernemende, enthousiaste, betrokken en energieke mensen verwachten.

We care:

We share:

We share:

Wat ga je doen?

Als recruiter bij We Supply ben je de spil tussen onze opdrachtgever en de sollicitant. Je helpt logistieke en supply chain professionals aan hun volgende stap in hun carrière. Daarnaast faciliteer je jouw opdrachtgever met het werving & selectie proces en het vinden van de juiste kandidaat.  Oh en laten we de belangrijke zaken niet vergeten, maandag starten we altijd met koffie/thee en onze “hoe-was-jouw-weekend-gesprekken” zit vol met de leukste verhalen! En woensdag hebben we altijd een gezellige teamlunch buiten de deur.    

Wat zeggen onze collega's

Wil je meer weten over hoe jij onderdeel van ons team kan zijn?

Leren we jou graag kennen! 

Bel of app op 0614522431 en kom direct in contact met Suzanne om meer te horen. Wil je jouw CV sturen? Mail naar join@we-supply.nl