Vacature recruiter We Supply

Werken bij een start-up klinkt geweldig toch?

Wil jij mee bouwen aan ons team en bijdragen aan een betere (groenere) wereld? Groei met ons mee en wordt recruitment specialist!

Bij We Supply kijken we verder dan je ervaring. We kijken niet alleen naar je netwerk en recruitment ervaring, ook naar je persoonlijkheid, je interesse in samenwerken en duurzaamheid en vooral naar wie je bent als mens. Ben jij een sociale en energieke teamspeler en tevens een harde werker? Dan is de functie van recruitment specialist bij We Supply de nieuwe stap voor jou! We leren jou graag kennen.

Wij werken vanuit  een tof duurzaam pand in hartje Haarlem, op loopafstand van het station.

Wat ga je doen?

Wat verwachten we van jou?

Bel of app op 0614522431 en kom direct in contact met Suzanne om meer te horen. Wil je jouw CV sturen? Mail naar join@we-supply.nl

Recruiter / werkstudent recruitment

Wij zoeken een enthousiaste 3de of 4de jaars student (HRM of psychologie) die ons 2 of 3 dagen per week kan helpen in het recruitment proces. Bij ons heb je de kans om een serieuze bijbaan in het HR vak te hebben en alvast werkervaring op te doen bij een groeiend bedrijf. Je beheert de vacatures, benadert kandidaten via LinkedIn en voert de eerste telefonische selectie gesprekken.

Bij We Supply kom je te werken in een tof duurzaam pand in hartje Haarlem, op loopafstand van het station.

Wat ga je doen?

Als recruiter bij We Supply ben je de spil tussen onze opdrachtgever en de sollicitant. Je helpt logistieke en supply chain professionals aan hun volgende stap in hun carrière. Daarnaast faciliteer je jouw opdrachtgever met het werving & selectie proces en het vinden van de juiste kandidaat.

We hebben een hecht en gezellig klein team met groei plannen. Past dit bij jou?

Oh en laten we de belangrijke zaken niet vergeten, maandag starten we altijd met koffie/thee en onze “hoe-was-jouw-weekend-gesprekken” zit vol met de leukste verhalen! En woensdag hebben we altijd een gezellige teamlunch buiten de deur.   

Wat wij je bieden

Wat wij vragen en verwachten

Bel of app op 0614522431 en kom direct in contact met Suzanne om meer te horen. Wil je jouw CV sturen? Mail naar join@we-supply.nl